Skip to main content

Als coach gespecialiseerd in ‘the human side of change’ begeleid ik leiders, teams en professionals bij het bereiken van hun volle potentieel.

Of het nu gaat om het verstevigen van het leiderschap in je organisatie, je volgende stap zetten als professional of het creëren van de gewenste beweging binnen teams: succesvolle verandering begint met diepgaande verbinding. Met jezelf, je waarden, je drijfveren. Zodat je vervolgens een grotere impact kunt maken met de mensen en de wereld om je heen.

Sterkere resultaten

Prestaties, ambities, deadlines – in mijn 15 jaar in verschillende leiderschapsrollen in de financiële dienstverlening was dit mijn dagelijkse realiteit. Tegelijkertijd zag ik dat ‘the human side of change’ voor de belangrijkste groei zorgt. Verbinding creëren. Zowel op persoonlijk niveau als op organisatieniveau. Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je? Door deze menskant van verandering volop aandacht te geven, kun je een blijvende, positieve beweging in gang zetten. Daarmee creëer je niet alleen meer vreugde, focus en balans in je werk. Je zorgt ook voor sterkere resultaten.

Betere flow

Op dat vlak, groeien vanuit verbinding en je potentieel, bied ik ondersteuning. Individueel, aan leiders en professionals. Ook aan teams, waar onbegrip of ingesleten patronen de flow onbewust in de weg kunnen staan. Ik combineer mijn corporate achtergrond met mijn vaardigheden als coach. Door samen duidelijke doelen te stellen, help ik mensen en organisaties bij de transitie naar verbinding en betere prestaties. Zowel professioneel als persoonlijk. Sleutelwoorden in mijn coaching zijn verbinding, veiligheid, vertrouwen en doelgerichtheid.

Ik zie coaching als een ambacht, waarin professionaliteit en kwaliteit van belang is. Ik heb daarom diverse erkende en gecertificeerde opleidingen gevolgd. Mijn coachopleiding is geaccrediteerd door de International Coach Federation (ICF). Daarnaast ben ik opgeleid bij Phoenix Opleidingen (o.a. driejarige post-hbo opleiding) en ontwikkel ik mij continu verder met aanvullende opleidingen. In mijn coaching maak ik gebruik van verschillende methodieken en theorieën, waaronder transactionele analyse, systemisch werken, NLP (neurolinguïstisch programmeren) en voice dialogue. Daarbij werk ik volgens de coachcompetenties en Code of Ethics van de ICF.

Ben jij klaar om de verbinding aan te gaan?