Skip to main content

Leiderschap voor organisaties

Wie goed leiding wil geven aan anderen, moet eerst leiding kunnen geven aan zichzelf.

Sterker en bewuster leiderschap in je organisatie.

Zoek je een ontwikkelprogramma om het persoonlijk leiderschap in je organisatie te versterken? Ik coach leiders en professionals om taaie denkpatronen te doorbreken, meer voldoening te halen uit hun werk en lastige beslissingen vanuit overtuiging te durven nemen. Wie in verbinding staat met zichzelf, kan ook beter impact maken op anderen.

Wat gaan we doen?

Het leiderschapsprogramma ontwikkel ik samen met jou als opdrachtgever. Eerst bespreken we welke doelen je wilt bereiken en met welke organisatiedoelstellingen we rekening moeten houden, daarna stellen we een programma samen. Ik heb veel ervaring met leiderschapsprogramma’s op het gebied van purpose, verbindend leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

Wat levert het op?

Creëer stevigere leiders in je organisatie, die beter in verbinding staan met zichzelf en met anderen. We achterhalen de oorsprong van patronen: wie ben je, wat heeft je gevormd, wat wil je? Van hieruit kunnen leiders de connectie met de wereld en de mensen om zich vergroten, zowel in hun persoonlijke als professionele leven.