Skip to main content

Teamontwikkeling

Goede samenwerking leidt tot betere prestaties. Door jullie volle potentieel te ontdekken, bouwen we een succesvol team.

Het team laten groeien door potentieel te benutten.

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Waarom stroomt het soms dan toch niet lekker? Steeds dezelfde discussies, trage besluitvorming en ellenlange vergaderingen. Zonde, want daardoor verliezen jullie energie en zijn jullie minder zichtbaar in de rest van de organisatie. Met effectieve teamcoaching bouwen we aan een high-performing team dat z’n volle potentieel benut.

Wat gaan we doen?

Teamcoaching is een op maat gemaakt traject, afgestemd op jullie vraag en behoefte. Ik begeleid het team gedurende een langere periode met sessies van een of meerdere dagen, eventueel inclusief individuele intakes, observaties in de praktijk en intervisie. Afhankelijk van de grootte van de groep en de aanwezige dynamiek, werk ik samen met een ervaren collega-teamcoach.

Wat levert het op?

Ik help het team in beweging te krijgen. Medewerkers presteren optimaal door goed samen te werken, open te communiceren en elkaar te vertrouwen. Doordat je elkaar beter begrijpt, kun je sneller besluiten nemen en van elkaar leren. Ook als je wilt investeren in een goede start van een compleet nieuw team, is teamcoaching een waardevol middel om de samenwerking te versterken.