Skip to main content

Vrouwelijk leiderschap

Wil je een stevige leider zijn? Leer impact maken en neem de regie over je leven, gericht op de toekomst die jij voor jezelf wilt creëren.

Ontdek je unieke, authentieke kracht.

Als je een leidinggevende functie hebt, of wil groeien in een veeleisende werkomgeving, dat kan het fijn zijn om een reflectiepartner te hebben die weet hoe het werkt. In mijn vijftien jaar als leider in het bedrijfsleven heb ik ervaren welke uitdagingen dat met zich mee kan brengen. Ik ondersteun je bij je persoonlijke en professionele groei, zodat je steviger staat en keuzes durft te maken vanuit overtuiging. En daarbij volledig jezelf blijft. Niet one of the guys, maar part of the team.

Wat gaan we doen?

In persoonlijke gesprekken gaan we op zoek naar de wortels van je leiderschap. Wat kun je, wat wil je? Door je bewust te maken van je patronen en kwaliteiten, kun je de regie nemen en leer je nauwer in verbinding te staan met jezelf. Daarmee bouw je aan sterker persoonlijk leiderschap.

Wat levert het je op?

Met individuele coaching help ik je om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van je leiderschap, en tegelijkertijd je eigen koers te blijven varen. Bewust te kiezen voor wat voor jou van belang is. Het doel is om te zorgen dat je waardevolle impact kunt maken op de wereld en de mensen om je heen. Zo word je een leider die zelfbewuster is, steviger staat en de tools heeft om een veilige omgeving te creëren waar anderen optimaal in kunnen presteren.